Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Turbo-X Atlas F4650-plaisio 



Intel Core i7 4770 Haswell

Η 4η γενιά επεξεργαστών Haswell, γρηγορότερη από την προηγούμενη γενιά σε όλα τα επίπεδα. Ο τετραπύρηνος Intel Core i7 4770 έρχεται με ταχύτητα στα 3.40GHz που μπορεί να αυξηθεί αυτόματα έως και 3.90GHz για να παίζετε παιχνίδια καλύτερα και να εκτελείτε τα προγράμματά σας άμεσα!

8 GB DDR3

Μνήμες μπορεί να υπάρχουν πολλές, αλλά οι απόλυτα καλύτερες λέγονται DDR3 και όταν αυτές συνδυάσουν τα 8GB με τον ταχύτατο Dual Channel Controller ενός Intel Core i7 4ης γενιάς Haswell, τότε απλά έχουμε τη συνταγή που σπάει όλα τα ρεκόρ επιδόσεων.

1 Terrabyte

Όπως και να το πείτε, το 1TB είναι ικανό να χωρέσει ολόκληρη τη ζωή και τη διασκέδασή σας. Ξεκινήστε να σκέφτεστε τι θα μπορούσατε να χωρέσετε. 200.000 MP3 ή άλλες τόσες φωτογραφίες. Περισσότερα από 100 παιχνίδια και ταινίες, ακόμα και σε Full HD ποιότητα. Όσα προγράμματα θέλετε, για ό,τι κι αν κάνετε. Θέλατε τη maximum διασκέδαση? Θα τη βρείτε όλη, μέσα στο Turbo-X Atlas σας.

SSD 120GB

Έχοντας το λειτουργικό σύστημα μέσα στον SSD του, ο υπολογιστής αποκτά μια πρωτόγνωρη απόκριση σε όλες τις εργασίες, εκμηδενίζοντας τις καθυστερήσεις και επιτρέποντας σε όλα τα προγράμματα να τρέχουν τόσο γρήγορα, που δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε ότι δώσαμε την εντολή.

AMD Radeon HD 7790 1GB GDDR5

Με την AMD Radeon HD 7790, ετοιμαστείτε να παίξετε τα πιο "καυτά" DirectX 11 παιχνίδια αλλά και όλα τα παιχνίδια που έρχονται! Προσαρμόστε τις υψηλότερες γραφικές ρυθμίσεις στην ανάλυση που επιθυμείτε και περιμένετε να τελειώσει το ... loading. Το παιχνίδι αρχίζει!

4η γενιά επεξεργαστών

Το "μυστικό όπλο", όπως τους αποκαλεί και η ίδια η Intel, έρχεται με έως και 15% καλύτερες επιδόσεις και δύο φορές ισχυρότερες κάρτες γραφικών από την προηγούμενη γενιά. Αν και η αρχιτεκτονική τους παραμένει ίδια με αυτή των Ivy Bridge στα 22nm, είναι γρηγορότεροι σε όλα τα επίπεδα.

Η επόμενη γενιά Haswell

Έρχονται με μεγαλύτερες overclocking αντοχές αφού μπορούν να υπερχρονιστούν σε υψηλότερα επίπεδα με τους αντίστοιχους της 3ης γενιάς. Προσφέρουν μεγαλύτερες ταχύτητες σε Turbo λειτουργία, αφήνουν μεγαλύτερα περιθώρια overclocking στις μνήμες RAM ενώ έχουν αυξηθεί και οι ονομαστικές ταχύτητες τους.
Με την εξελιγμένη και ανανεωμένη διαχείριση ενέργειας των Haswell, μπορούν και εξοικονομούν ενέργεια καταναλώνοντας λιγότερο. Συνολικά οι Haswell έχουν 35% καλύτερες επιδόσεις από την πρώτη γενιά επεξεργαστών της Intel και 13 φορές καλύτερες επιδόσεις στα γραφικά!

DirectX 11

Hardware tessallation, για υπερ-πολλαπλασιασμένων πολυγώνων και απίστευτα πιο αληθοφανή τρισδιάστατα μοντέλα.

DirectCompute και Multi-threading, για τέλεια χρήση των αχαλίνωτων TeraFLOPS του πυρήνα της κάρτας γραφικών.

Όλα τα παιχνίδια στο maximum

Όλα τα τελευταίας γενιάς παιχνίδια στις maximum γραφικές ρυθμίσεις τους. Με την αυτόνομη μνήμη video 1GB θα μπορείτε να παίξετε σε υψηλές αναλύσεις FullHD χωρίς να ανησυχείτε για το framerate έχοντας παράλληλα χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.
Μαζί σε αυτά έρχεται να προστεθεί το σύστημα ψύξης που όχι μόνο θα διατηρήσει τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα αλλά και θα δώσει περιθώριο για τους Hardcore Gamers να "ωθήσουν" ακόμη παραπάνω τα "ρολόγια" της.

Απεριόριστη ταχύτητα

Τα extreme PC είναι φτιαγμένα για extreme διασκέδαση - και οι καταιγιστικές επιδόσεις ενός Solid State Drive είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να απολαμβάνετε τα παιχνίδια, τις ταινίες και τις καθημερινές εργασίες με τον πιο....γρήγορο τρόπο.
Από τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε τον Turbo-X Atlas, χρειάζονται μόλις λίγα δευτερόλεπτα έως ότου βρεθείτε στο desktop των Windows 8. Μερικά ακόμη για να ανοίξετε τον browser και τις chatting εφαρμογές και μερικά ακόμη για να αρχίσετε την gaming μέρα σας.
Εγκαθιστώντας τα προγράμματα και τα παιχνίδια στον SSD χωρητικότητας 120GB όχι μόνο η απόκριση και οι χρόνοι φόρτωσης θα εκμηδενιστούν αλλά θα εξασφαλίσετε την ακεραιότητα των αρχείων & προσωπικών σας δεδομένων χάρη στην αυξημένη ανθεκτικότητα που προσφέρει σε σύγκριση με τους απλούς HDD. Χωρίς να υπάρχουν μηχανικά μέρη, όπως συμβαίνει με τους παραδοσιακούς δίσκους, ο SSD εμφανίζει πολύ μικρότερες θερμοκρασίες & εξοικονομεί ενέργεια
Δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας για τον Turbo-X Atlas.

Θέλουμε το καλύτερο

Μοιράζοντας το πάθος μας σε εσάς.
Όταν η δημιουργία ενός PC που θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες είναι ο πρωτεύων στόχος, τότε το μυαλό όλων πάει άμεσα στα υλικά που θα προσφέρουν το βέλτιστο δυνατό.
Μη συμβιβάζεστε. Απολαύστε κι εσείς το καλύτερο.

Windows 8

Το νέο Metro Interface είναι η μεγάλη αλλαγή των Windows 8 το οποίο θα σας κάνει να αναθεωρήσετε την μέχρι τώρα εμπειρία σας με προηγούμενες εκδόσεις. Με εφαρμογές για κάθε γούστο, νέα μπάρα έναρξης Charms, εξατομικευμένες ρυθμίσεις σε όλα τα pc που δουλεύετε μέσω Cloud και δομή που βασίζεται στα Windows 7 για υψηλά επίπεδα προστασίας & σταθερότητας. Είστε έτοιμοι ;

Wi-Fi

Αποκτήστε πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi Hotspots με την ασύρματη κάρτα δικτύου Turbo-X WNL-150 mini. Με σύνδεση USB και υποστήριξη δικτύων έως 150Mbps για streaming χωρίς καθυστερήσεις.

 την κορωνίδα ποιότητας για κάθε Turbo-X Desktop PC που βγαίνει από την αλυσίδα παραγωγής μας. Δεν είναι οι 38 θέσεις συναρμολόγησης, ούτε τα υλικά από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, ούτε καν η δυνατότητα παραγωγής 350.000 Η/Υ τον χρόνο. Είναι ένα πράγμα που μας εμπνέει κάθε φορά που κατασκευάζουμε έναν καινούριο Turbo-X PC. Το πάθος μας για τους υπολογιστές.


. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου