Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

                             

     EA Sims 3 Worlds Bundle


Η ιστορία...

Νέοι κόσμοι σας περιμένουν - Εξερευνήστε νέες τοποθεσίες και γνωρίστε νέα πρόσωπα! Ταξιδέψτε σε νέους κόσμους, γνωρίστε νέους Sims και εξερευνήστε τους θαυμαστούς κόσμους που σας περιμένουν στο The Sims 3 Worlds Bundle*. Το Hidden Springs είναι προορισμός για τους πλούσιους και διάσημους που αναζητούν αποδράσεις και χαλάρωση, αλλά και τις φαινομενικά θαυματουργές ιδιότητες των πηγών και της φύσης. Στο γραφικό Monte Vista, επισκεφθείτε γνωστά μουσεία ανακαλύψτε την τέχνη της μαγειρικής σε έναν αυθεντικό φούρνο με ξύλα.

Features - Sims 3 Worlds Bundle

• Οι περίεργες μαγικές ικανότητες του Hidden Springs έχουν καταπλήξει τον κόσμο για δεκαετίες. Θα βρουν οι Sims σας την Πηγή της Νιότης και θα μείνουν για πάντα νέοι.

• Ένα αποκλειστικό θέρετρο για τους πλούσιους και διάσημους; Ή ένας μυστηριώδης κόσμος με θεραπευτικές ικανότητες; Ένα πράγμα είναι βέβαιο: οι Sims που θα συναντήσετε στο Hidden Springs έχουν να σας διηγηθούν εξωπραγματικές ιστορίες.

• Τροποποιείστε το παιχνίδι σας με δεκάδες αποκλειστικά αντικείμενα, ρούχα και εμφανίσεις που είναι διαθέσιμα μόνο με το Hidden Springs. The Sims 3 Monte Vista

• Επεκτείνετε τις μαγειρικές ικανότητες των Sims σας με νέες συνταγές!

• Γνωρίστε την οικογένεια των Μοντ από την Βερόναβιλλ! Πριν γίνουν θανάσιμοι εχθροί των Κάππων, η οικογένεια των Μοντ περνούσαν ειδυλλιακά τις μέρες τους στο Monte Vista.

• Ανακαλύψτε αποκλειστικά αντικείμενα και εμφανίσεις διαθέσιμα μόνο στο Monte Vista. Πρόσθετο περιεχόμενο που μπορείτε να κατεβάσετε* * Συντριβάνι σοκολάτας! Οι φρούτο μπουκιές σας δεν ήταν ποτέ τόσο απολαυστικές! Βουτήξτε τις στο Συντριβάνι σοκολάτας με τις πέντε υπέροχες γεύσεις!


  • Screenshots - Sims 3 Worlds Bundle



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου