Σάββατο 20 Ιουλίου 2013


         

EA Sims 3 Showtime


  


Η ιστορία...

Ζήστε την άνοδο των Sims σας απ' τ' αλώνια στα σαλόνια ενώ είστε συνδεδεμένοι με τους φίλους σας! Με τις νέες κοινωνικές δυνατότητες, θα μπορείτε να συνομιλήσετε, να αναρτήσετε μηνύματα, ακόμα και να στείλετε τους Sims σας στα παιχνίδια των φίλων σας!
Ανεβάστε τους Sims σας απ' τ' αλώνια στα σαλόνια ενώ είστε συνδεδεμένοι με τους φίλους σας! Γίνετε διάσημοι, καθώς ο Sim σας κατακτά τη μια σκηνή μετά την άλλη. Για πρώτη φορά, το The Sims 3 Showtime παρουσιάζει κοινωνικές δυνατότητες όπως το SimPort, μια ολοκαίνουργια δυνατότητα που σας επιτρέπει να στείλετε τους Sims σας σε παιχνίδι φίλου! Εκεί, ο Sim σας μπορεί να εμφανιστεί στο χώρο εκδηλώσεων του φίλου σας μπροστά στους δικούς του Sims! Θα μπορείτε επίσης να συνομιλείτε με φίλους και να αναρτάτε μηνύματα και στιγμιότυπα σε τοίχους φίλων.

Features - Sims 3 Showtime

· Οι Sims σας θα μπορέσουν να ζήσουν το όνειρο ως Τραγουδιστές, Ακροβάτες, Μάγοι και DJ. Δείτε τους να κατακτούν τη δόξα ή να τους τρώει το μαύρο σκοτάδι - καθώς εμφανίζονται στη σκηνή μπροστά σε άλλους Sims.
· Ολοκαίνουργιες κοινωνικές δυνατότητες: συνομιλήστε με φίλους, αναρτήστε στους τοίχους τους, κάντε ενημερώσεις κατάστασης και δημιουργήστε λίστες με φίλους.
· Στείλτε τους Sims σας στο παιχνίδι ενός φίλου και καλέστε τον Sim του φίλου σας στο δικό σας παιχνίδι με την καινούργια δυνατότητα SimPort!
· Δημιουργήστε το δικό σας χώρο εκδηλώσεων! Χτίστε έναν κομψό συναυλιακό χώρο, ένα τεράστιο στάδιο ή ένα κλαμπ indie. Ο τρόπος με τον οποίο είναι φτιαγμένη η σκηνή, θα επηρεάσει την παράσταση και την πορεία της καριέρας των Sims σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου