Κυριακή 21 Ιουλίου 2013



THE SIMS 3 SWEET TREATS K.P.

The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats - PC large

Στο The Sims™ 3 Katy Perry’s Sweet Treats, οι παίκτες μπορούν να γλυκάνουν την ζωή των Sims τους με ζαχαρένια αντικείμενα εμπνευσμένα από την Katy Perry, που θα βελτιώσουν την εμπειρία του παιχνιδιού τους, όπως διακοσμητικά, έπιπλα, αντικείμενα  και φυσικά, ρούχα και χτενίσματα. Οι παίκτες θα γλυκάνουν το δοντάκι τους με όλα τα νέα καλούδια που θα βρουν στο παιχνίδι και θα μετατρέψουν τα σπίτια, τις γειτονιές και τους Sims τους σε ιδιότροπους “Candyfornias”, τους οποίους θα ολοκληρώσουν με κιθάρες φτιαγμένες από cupcakes, καραμελένιες παιδικές χαρές και πεντανόστιμα δέντρα από μαλλί της γριάς! 

The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats - Χαρακτηριστικά

  • Οι παίκτες θα μπορούν να εξοπλίσουν τους Sims τους με μια σειρά από νέα ρούχα και χτενίσματα τόσο όμορφα που θα είναι για φάγωμα! Τρείς νέοι προκατασκευασμένοι χώροι θα τους βοηθήσουν να μεταμορφώσουν τον κόσμο των Simsτους σε ένα παιχνίδι πλήρως εμπνευσμένο από την Katy Perry. 
  • Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να ροκάρουν με την Simlish εκδοχή του πασίγνωστου τραγουδιού της Katy Perry, ‘Last Friday Night (T.G.I.F),’ το οποίο ηχογράφησε για το The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats. Τα Simlish είναι η επίσημη γλώσσα των The Sims.
  • Ακόμα πιο απολαυστικοί είναι οι προκατασκευασμένοι χώροι που θα περιέχει το παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν να πάνε τους Sims τους για μια βουτιά στα γλυκό περιβάλλον των Natural Baths της Patty, ένας ολοκαίνουργιος χώρος με πισίνα τον οποίο ολοκληρώνουν οι καρέκλες στο χρώμα ροζ τσιχλόφουσκας και νεροτσουλήθρες με θέμα γλυκόριζας. Επίσης μπορούν να κάνουν βόλτα στο πάρκο Bonbon Lawn, όπου θα βρουν ποικίλους τρόπους διασκέδασης για όλες τις ηλικίες στις καραμελένιες παιδικές χαρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου