Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

EA Sims 3 Outdoor Living Stuff                       

               Για πρώτη φορά, οι Sims σας μπορούν να έχουν τα πιο όμορφα αντικείμενα για τους εξωτερικούς χώρους των σπιτιών τους. Είτε διακοσμούν το τέλειο αίθριο ή φτιάχνουν ατμόσφαιρα με το καινούργιο τζακούζι ή ακόμα και όταν ανάβουν το τελευταίας τεχνολογίας grill τους για το απόλυτο μπάρμπεκιου, τα αντικείμενα για τους εξωτερικούς χώρους των Sims σας είναι πλέον αναβαθμισμένα. Δώστε στους Sims σας όλα όσα χρειάζονται για ένα στυλάτο και άνετο εξωτερικό χώρο με το PC Game The Sims 3: Outdoor Living Stuff!

  • Φτιάξτε το τέλειο χώρο για πικ νικ με στυλάτα έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές εξωτερικού χώρου και όμορφα τζάκια.
  • Δώστε στους Sims μια τεράστια ποικιλία, μοναδικά σχεδιασμένων τζακούζι για να χαλαρώνουν με τους φίλους τους ή να βρουν τη ρομαντική τους πλευρά με το ταίρι τους.
  • Ανεβάστε τη θερμοκρασία με το ολοκαίνουργιο grill, ως αναπόσπαστο κομμάτι της εξωτερικής σας κουζίνας και ανεβάστε τις μαγειρικές τους ικανότητες σε νέα επίπεδα.
  • Επιλέξτε από δύο στυλ. Το "Garden Terrace" διαθέτει κομψά σφυρήλατα αντικείμενα, ενω΄το "Sunset on the Veranda" αγκαλιάζει τη ζεστασιά των εξωτερικών χώρων.
  • Ντύστε τους Sims σας με μια συλλογή κομψών αλλά καθημερινών ρούχων για μια υπέροχη μέρα στον ήλιο ή ένα χαλαρωτικό βράδυ κάτω απ' τα αστέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου