Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Samsung Galaxy S4 16G White

Με μια ματιά

Το Samsung GALAXY S4 είναι εδώ για να κάνει τη διαφορά, ακόμη μία φορά! Η τέταρτη έκδοση του ήδη επιτυχημένου Samsung GALAXY S έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.9GHz και μνήμη RAM 2GB για να αποτελέσει το πολυεργαλείο που θα έχετε συνεχώς μαζί σας. Με οθόνη 5" Super AMOLED και ανάλυση FullHD η ευκρίνεια πηγαίνει στο μέγιστο δυνατό επίπεδο ποιότητας ενώ με την υποστήριξη 4G δικτύων η ταχύτητα στην πλοήγηση θα είναι ταχύτατη! Μεταφράστε με άνεση κείμενα σε άλλες γλώσσες με τη λειτουργία S Translator και πλοηγηθείτε στα μενού της συσκευής ευκολότερα με τα Air View & Air Gesture. Με κάμερα 13MP μπορείτε να καταγράψετε FullHD video στα 30fps αλλά και να τραβήξετε φωτογραφίες ταυτόχρονα και από τις δύο κάμερες! Τέλος με το Smart Pause δεν θα χάνετε ούτε δευτερόλεπτο από τα video ενώ με χωρητικότητα 16GB (επέκταση μέσω microSD έως 64GB) τα αγαπημένα σας multimedia αρχεία & προσωπικά αρχεία σας ακολουθούν παντού!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Λειτουργικό Σύστημα
Android 4.2.2 Jelly Bean
To λειτουργικό Android 4.2.2 Jelly Bean αποτελεί τη νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος της Google, με όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις και ακόμη καλύτερη αξιοπιστία και ασφάλεια στα δεδομένα σας. Επίσης υποστηρίζει εφαρμογές για να μπείτε στο internet, να δείτε video ή να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας.

Οθόνη
Αφής 5" Super AMOLED
H Super AMOLED οθόνη πολλαπλής αφής 5" του GALAXY S4 προσφέρει μεγαλύτερη φωτεινότητα, πιστή διαβάθμιση 16.000.000 χρωμάτων, αυξημένα επίπεδα αντίθεσης για πιο εύκολη ανάγνωση κειμένων αποδίδοντας 441 ppi. Με ειδική επίστρωση Gorilla Glass 3 για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε γρατσουνιές και χτυπήματα.

Ανάλυση
1080 x 1920 pixels
Με ανάλυση οθόνης 1080 x 1920 pixels, το GALAXY S4 σας εξασφαλίζει αρκετό χώρο για να σερφάρετε στο web, να δείτε 1080p ταινίες, High Definition video στο YouTube και να επεξεργαστείτε αρχεία Word, Excel και Powerpoint.

Camera
13.0 Megapixels
Τραβήξτε φωτογραφίες ανάλυσης 13 Megapixels και Full HD 1080p video με LED Flash, autofocus για αυτόματη εστίαση και image stabilization για μεγαλύτερη σταθερότητα όταν βγάζετε φωτογραφίες. Ταυτόχρονα καταγραφή HD Video & λήψη φωτογραφίας και δυνατότητα Dual Video Call.

Επεξεργαστής
Quad Core
1.9 GHz
Περιλαμβάνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 με συχνότητα λειτουργίας 1.9GHz. Ο χρόνος απόκρισης όταν ανοίγετε αρχεία μεγάλου μεγέθους ή εφαρμογές σχεδόν εκμηδενίζεται, ενώ μπορείτε να λειτουργείτε και περισσότερες από μία εφαρμογές χωρίς κολλήματα.

Ενσωματωμένη Μνήμη
16 GB
Τα 16GB εσωτερικής μνήμης είναι αρκετά για να αποθηκεύσετε μεγάλο όγκο ψηφιακών αρχείων, ενώ τα 2GB RAM σε συνεργασία με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή σας αφήνουν να ανοίξετε όσες εφαρμογές θέλετε χωρίς καθυστερήσεις.

Θύρες Επέκτασης
microSD έως 64 GB
Το Samsung GALAXY S4 περιλαμβάνει υποδοχή καρτών microSD με χωρητικότητα έως 64GB για να αποθηκεύσετε χιλιάδες τραγούδια, φωτογραφίες και video υψηλής ανάλυσης.

Μπαταρία
-


Βάρος
130gr


Πάχος
7,9mm



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου