Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

the sims 3 seasons

              EA Sims 3 Seasons






Η ιστορία...

Εμπνευστείτε από τις απεριόριστες πιθανότητες και αναπάντεχες στιγμές έκπληξης και απάτης στο The Sims 3! Τυποποίησε την εμφάνιση των Sims σας και επιλέξτε μέχρι και πέντε χαρακτηριστικά για να δημιουργήσεις μοναδικές προσωπικότητες. Με πάνω από 60 χαρακτηριστικά προσωπικότητας όπως αυτή του κλεπτομανή, του τρελού αλλά και του σατανικού, θα μπορείς να δημιουργήσεις εκατομμύρια μοναδικούς Sims!

Το νέο προσανατολισμένο προς στόχους gameplay σου επιτρέπει να επιλέξεις ποιους μακροπρόθεσμους ή βραχυπρόθεσμους στόχους θέλεις οι Sims να ακολουθήσουν και να καθορίσεις την μοίρα τους. Δημιούργησε και τυποποίησε τις δικές σου ταινίες. Μετά μπορείς να γίνεις μέλος της online κοινότητας The Sims 3 όπου μπορείς να επιδείξεις τις δημιουργίες σου, να αποκτήσεις δωρεάν περιεχόμενο, να μάθεις τα τελευταία νέα και πολλά άλλα.

Features - Sims 3 Seasons

Στείλτε τους Sims σας για κολύμπι μια ζεστή μέρα, να μαζέψουν μήλα με το στόμα μέσα στα φθινοπωρινά φύλλα, να κάνουν σνόουμπορντ στη ράμπα half pipe, να καλωσορίσουν την άνοιξη βολτάροντας στη βροχή με μια χρωματιστή ομπρέλα!

Ολοκαίνουργιες δραστηριότητες, όπως ποδόσφαιρο, και μεγάλα πανηγύρια ζωντανεύουν κάθε εποχή.

Οι Sims γλυκοφιλιούνται στο περίπτερο για φιλιά στο ανοιξιάτικο πανηγύρι ή ζουν τρομακτικές εκπλήξεις στο στοιχειωμένο σπίτι.

Ντυθείτε ανάλογα με τον καιρό με καλοκαιρινά φορέματα, αδιάβροχα και ρούχα για χιόνια.

Με νέα τρόφιμα, διακοσμήσεις και καιρικά φαινόμενα, οι Sims απολαμβάνουν τις εποχές στο έπακρο και κάνουν τη ζωή παιχνίδι όπως ποτέ άλλοτε!
 
 




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου