Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Apple iMac MD096GR/A

Με μια ματιά

Επικοινωνήστε, εργαστείτε, δημιουργήστε, παίξτε & επεξεργαστείτε τα αρχεία σας. Το νέο iMac τα κάνει όλα! Γι'αυτό άλλωστε έχει και την ονομασία All-in-One! Το μοντέλο iMac MD096GR/A είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5 που φτάνει έως και τα 3.60Ghz, με 8GB DDR3 στα 1600MHz για ταχύτατη εναλλαγή των ενεργών προγραμμάτων που χρησιμοποείτε αλλά και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 1TB για χιλιάδες αρχεία. Έρχετε με την τελευταίας γενιάς κάρτα της NVIDIA 675MX 1024MB για να παίζετε όλα τα παιχνίδια σε υψηλές αναλύσεις ενώ χάρη στο λειτουργικό σύστημα Mountain Lion θα έχετε πληθώρα προεγκατεστημένων προγραμμάτων για να περάσετε το χρόνο σας!
 
 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Επεξεργαστής

Intel® Core i5 Quad 3.20GHz

Ο τετραπύρηνος Core i5 μπορεί εύκολα να ανταπεξέλθει σε όλες τις εργασίες, με τεχνολογία Hyper Threading για πολλαπλές ενεργές εφαρμογές ταυτόχρονα αλλά και Intel Turbo Boost 2.0 για ταχύτητες έως και 3.60Ghz.

Μνήμη

8 GB DDR3
 

Με 8 GB DDRR3 μνήμη θα μπορείτε να ανοίγετε χωρίς καθυστερήσεις όσα προγράμματα θέλετε, μειωμένος χρόνος εκκίνησης του υπολογιστή και αυξημένες συνολικές επιδόσεις.

Κάρτα γραφικών

NVIDIA GeForce GT675MX 1GB

Υποστήριξη DirectX 11.0 & Shader Model 5.0 για τελευταίας γενιάς παιχνίδια αλλά και άνετη εκτέλεση όλων των 3D εφαρμογών. PureVideo HD για τις ταινίες και Optimus τεχνολογία για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Αποθήκευση

SATA 1 TB 7200 rpm

Μέσα σε 1000 GB πρακτικά χωράνε όλα όσα χρειάζεται ένα laptop: Σχεδόν 200.000 MP3 ή άλλες τόσες φωτογραφίες. Όσα προγράμματα θέλετε και περισσότερα από 60 παιχνίδια και ταινίες, ακόμα και σε Full HD ποιότητα.

Σχεδίαση

Αλουμίνιο
 

Λεπτότερο σώμα, καλύτερη οθόνη και λιγότερες αντανακλάσεις. Με 40% λεπτότερη κατασκευή από τα προηγούμενα iMac με πάχος μόλις 5mm, απόσταση μόλις 2mm μεταξύ της οθόνης και του προστατετικού γυαλιού και 75% λιγότερες αντανακλάσεις.
 

Συνδέσεις και Δίκτυα

 

Δεδομένα

Card ReaderSDXC
USB 3.04x
Thunderbolt2x

Δίκτυα

Wireless Lan802.11a/b/g/n
BluetoothΝαι
Θύρα Ethernet1x
Ταχύτητα10/100/1000 Mbps

Εικόνα

Web CamΝαι
ThunderboltΝαι
Mini Display PortΝαι

Ήχος

Microphone inDual
Headphone Out1x
ΗχείαStereo
 
 
 

Χαρακτηριστικά

 

Κατασκευή

Όλα-σε-ένα. Από τον πρώτο iMac με επίπεδη οθόνη μέχρι σήμερα, το "όλα-σε-ένα" design της Αpple εξοικονομεί χώρο στο γραφείο, βάζοντας ό,τι χρειάζεστε - οθόνη, επεξεργαστή, μνήμη, κτλ - μέσα σε ένα μοντέρνο αλουμινένιο περίβλημα. Με λεπτότερη κατασκευής έως 40% σε σύγκριση με τα προηγούμενα iMac και οθόνη μόλις 2mm σε απόσταση από το προστατευτικό γυαλί. Είναι το καλύτερο iMac που φτιάχτηκε ποτέ!

Ταινίες

Ο iMac διαθέτει μια φωτεινή οθόνη οπίσθιου φωτισμού 27 ιντσών με ανάλυση 2560x1440 - ιδανική για βίντεο HD. Το γυάλινο πάνελ της οθόνης καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια του υπολογιστή, από τη μία άκρη μέχρι την άλλη. Έτσι τίποτα δεν αποσπά την προσοχή σας και όλα -ταινίες, φωτογραφίες, websites- μοιάζουν εντυπωσιακά! Με λιγότερες αντανακλάσεις έως και 75% για να απολαμβάνετε καλύτερα αυτό που κάνετε!

Παίξτε παιχνίδια

Οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον με τον iMac έχεις πολλά διαθέσιμα games να παίξεις! Με την κάρτα της NVIDIA είναι σίγουρα ότι θα μπεις στον πειρασμό να μπεις στον κόσμο του gaming, σε υψηλές FullHD αναλύσεις αλλά και γραφικά υψηλής ποιότητας. Με τελευταίας γενιάς κάρτα γραφικών για έως και 60% ανεβασμένες επιδόσεις.

FaceTime

Απολαύστε υψηλής ευκρίνειας βιντεοκλήσεις HD, αφού σε όλα τα iMac περιλαμβάνεται η FaceTime HD κάμερα με ανάλυση 720p καθώς και η εφαρμογή FaceTime. Με διπλά μικρόφωνα για να ακούγεσαι καθαρά με δυνατότητα κλήσης οποιουδήποτε iPad, iPhone, iMac ή iPod Touch.

Magic Mouse

Κάθε συσκευασία iMac περιλαμβάνει το Apple Wireless Keyboard και το Magic Mouse, το πρώτο ποντίκι πολλαπλής-αφής στον κόσμο. Διαθέσιμο επίσης τώρα είναι και το νέο Magic Trackpad, το πρώτο trackpad πολλαπλής-αφής για σταθερούς υπολογιστές Mac.

iCloud

Όλα τα αρχεία σας προσβάσιμα όποτε το θελήσετε, από όποια συσκευή Apple θέλετε, όπου και αν είστε! Η υπηρεσία iCloud σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αρχεία σας και να τα επεξεργάζεστε live. Αυτό σημαίνει πως ότι αλλαγές κάνετε, αυτές αυτόματα θα γίνουν σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιείτε.

OS X Mountain Lion

Με το τελευταίας έκδοσης λειτουργικό Mountain Lion και τις απεριόριστες δυνατότητες των iMac δεν θα βαρεθείτε ποτέ! Μεγάλη γκάμα προεγκατεστημένων προγραμμάτων για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, τα αρχεία ήχου, τα έγγραφά σας ή ακόμη και τα video σας. Μπείτε στο Internet, παίξτε παιχνίδια, δημιουργήστε, επικοινωνήστε ή εργαστείτε. Γι'αυτό άλλωστε ονομάζετε All-in-One, γιατί τα κάνει όλα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου