Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

the sims 3 diesel stuff

                                                       


                                             

       EA Sims 3 Diesel Stuff





Η ιστορία...

Απαιτείται το "The Sims 3" για να παίξετε.

Χαρίστε στους Sims σας στυλ με τα τελευταία συνολάκια, αξεσουάρ και έπιπλα Diesel για μια επιτυχημένη ζωή! Το Πακέτο αντικειμένων Diesel για το The Sims 3 περιλαμβάνει εκπληκτικά ρούχα και έπιπλα από τη δημοφιλέστερη μάρκα στον κόσμο.
Αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα των Sims σας με στυλάτα Diesel, κατευθείαν από την πασαρέλα. Ντύστε τους Sims σας με εντυπωσιακά, ολοκαίνουργια κομμάτια Diesel, την πιο δημοφιλή μάρκα τζιν. Ολοκληρώστε τη μεταμόρφωση των Sims σας με τα μοδάτα σχέδια που διακρίνουν τα μοναδικά έπιπλα Diesel.
Το Πακέτο αντικειμένων Diesel του The Sims 3 προετοιμάζει τους Sims σας για την εμφάνιση και τον τρόπο ζωής που πάντα ήθελαν, σε όποια γειτονιά κι αν μένουν.

Sims 3 Diesel Stuff- Features

Εντυπωσιάστε με το ντύσιμό σας Δώστε άλλον «αέρα» στους Sims με καταπληκτικά ρούχα, κατευθείαν από την πασαρέλα της Diesel. Ντύστε τους Sims σας με στυλάτα ρούχα Diesel, επιδεικνύοντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας αυτή τη σεζόν!
Αποκτήστε κομψότητα, άνεση και αυτοπεποίθηση. Για σκληρό, άγριο και μοντέρνο στυλ. Αναβαθμίστε το στυλ των Sims σας με τις τελευταίες τάσεις στη γυναικεία και την ανδρική σειρά της Diesel.
Προσαρμόστε τα σπίτια των Sims σας με έπιπλα βιομηχανικού στυλ της Diesel και διακοσμητικά κατευθείαν από τις επιδείξεις του Μιλάνου: φτιάξτε το απόλυτο αστικό λοφτ σας.
Προετοιμάστε το σαλόνι σας για πάρτι, προσφέρετε μια τραπεζαρία που αξίζει και δεύτερο ραντεβού ή ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με έπιπλα που αντανακλούν ένα εκκεντρικό, αστικό, εξεζητημένο στυλ, μόνο από την Diesel. Αυτό το καλοκαίρι χαρίστε στους Sims σας έναν αέρα ροκ-εν-ρόλ και ένα εκλεπτυσμένο άνετο στυλ με το Πακέτο αντικειμένων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου