Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Apple iPhone 5 64GB Black





Με μια ματιά

Το iPhone 5 ηρθε και είναι έτοιμο να σας παραδώσει το κλειδί της απόλυτης διασκέδασης, απόλυτης επικοινωνίας αλλά και ένα συνδυασμό υψηλών προδιαγραφών χαρακτηριστικών με τελευταίας γενιάς λειτουργικό IOS 6. Έρχεται με ανανεωμένη εμφάνιση τηρώντας τις λιτές γραμμές της Apple, που συνδυάζει λεπτότερο & ελαφρύτερο σώμα αλλά και μεγαλύτερη οθόνη Retina 4" σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές. Με διπύρηνο επεξεργαστή που τρέχει στα 1.2GHz, κάρτα γραφικών με τρεις πυρήνες αλλά και 1GB RAM δεν θα κολλήσει σε καμία εφαρμογή, παιχνίδι ή ... οποιαδήποτε άλλη διαταγή σας. Η αναβαθμισμένη κάμερα iSight των 8.0MP θα σας κάνει να ξεχάσετε επιπλέον ψηφιακές κάμερες, με 1080p εγγραφή video αλλά και LED Flash για σκοτεινότερους χώρους. Το κερασάκι στην τουρτα έρχεται να βάλει το γρηγορότερο Wi-Fi αλλά και η υποστήριξη 4G δικτύων που μπορούν να αγγίξουν ταχύτητες 100Mbps ώστε να έχετε όλο το Internet κυριολεκτικά στα πόδια σας.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Λειτουργικό Σύστημα
iOS 6
Δυνατότητα multi-tasking για να εκτελείτε παράλληλα πολυάριθμες εφαρμογές. Ανοίξτε άμεσα όποια θέλετε και κρατήστε τις υπόλοιπες στο background χωρίς να μειώνονται οι επιδόσεις και η διάρκεια μπαταρίας του iPhone 5 .

Οθόνη
Αφής 4" Retina Display
H Retina 4" IPS οθόνη πολλαπλής αφής έρχεται με οπίσθιο φωτισμό LED ώστε να φωτίζεται η οθόνη και να δουλεύετε με την ίδια ευκολία και σε εξωτερικό περιβάλλον. Έχει ειδική επιφάνεια που το προστατεύει από τυχόν κραδασμούς και σένσορα για να κλείνει μετά από λίγη ώρα και να εξοικονομεί ενέργεια.

Ανάλυση
640 x 1136 pixels
Η ανάλυση της οθόνης ανέρχεται στα 640 x 1136 pixels. Έτσι μπορείτε να δείτε High Definition ταινίες, υψηλής ποιότητας video στο YouTube και να δημιουργήσετε επαγγελματικά γραφήματα χωρίς να ανησυχείτε για το αν έχετε αρκετό χώρο.

Camera
8.0 megapixels
Τραβήξτε φωτογραφίες ανάλυσης 8 Megapixels και 1080p HD 30FPS VGA video. Η τεχνολογία LED σας δίνει την δυνατότητα να βγάλετε videos και φωτογραφίες ακόμα και στο σκοτάδι, ενώ η λειτουργία autofocus επιτρέπει αυτόματη εστίαση στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.

Επεξεργαστής
Apple A6 1.20 GHz
Το Apple 6 chipset περιλαμβάνει διπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.20GHz. Σε συνεργασία με το έξυπνο λειτουργικό iOS 6 εκμηδενίζει τον χρόνο ανταπόκρισης όταν ανοίγετε εφαρμογές και κάνει το Smartphone ταχύτατο.

Αποθηκευτικός Χώρος
64 GB
Στα 64GB αποθηκευτικού χώρου που προσφέρει το iPhone 5 μπορείτε να αποθηκεύσετε όσα τραγούδια, φωτογραφίες και video θέλετε. Επιπλέον, έχει 1GΒ RAΜ που βοηθά στο να ανοίγουν πιο γρήγορα οι εφαρμογές.

Μπαταρία
8h


Βάρος
112g


Πάχος
7,6mm







Νέα σχεδίαση

Μιλώντας για τη νέα γενιά iPhone5 το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η ιδιαίτερη σχεδίασή του. Χωρίς να υπερβάλλει και να ξεφεύγει σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές iPhone, η Apple παραδίδει το στολίδι της επικοινωνίας σας. Ελαφρύτερο, μεγαλύτερη οθόνη & λεπτότερο. Και για να γίνουμε πιο ακριβείς, είναι το λεπτότερο iPhone που κατασκευάστηκε ποτέ, με πάχος μόλις 7.6mm!



















Οθόνη Retina

Οι λέξεις "ρεαλιστικά χρώματα" δεν μπορούν να περιγράψουν την ποιότητα απεικόνισης της Retina Display. Το iPhone5 ενσωματώνει οθόνη πολλαπλής αφής 4", ικανή να προβάλλει 16.000.000 χρώματα ώστε να μην υπάρχει ουδεμία απώλεια στο φάσμα της χρωματικής παλέτας. Η ανάλυση της φτάνει τα 640x1136 pixels για να έχετε απόλυτη ακρίβεια χρωμάτων ενώ χάρη στην τεχνολογία Gorilla Glass όσο και να προσπαθήσετε μέσα από εργασίες καθημερινές χρήσης, δεν θα καταφέρετε να τη γρατζουνίσετε. Χρησιμοποιήστε την οθόνη ακόμη και με λαδωμένα χέρια, χάρη στην επίστρωση oleophobic!




Νέο Wi-Fi & δίκτυα 4G LTE

Θέλετε να μπαίνετε στο Internet πιο γρήγορα, να μιλάτε περισσότερο σε λιγότερο χρόνο, να κατεβάζετε τις εφαρμογές σας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πατήσατε το κουμπί "λήψη". Μόλις βρήκατε το smartphone που σας τα προσφέρει απλόχερα όλα αυτά. Με την υποστήριξη 4G δικτύων το iPhone5 μπορεί να συνδεθεί στο Internet με τις αστρονομικές ταχύτητες των 100Mbps και να καυχηθείτε στους φίλους σας ότι έχετε γρηγορότερη ασύρματη σύνδεση από την δική τους την ενσύρματη στο σπίτι! Επίσης με ανανεωμένο Wi-Fi για καλύτερη διαχείριση του σήματος και γρηγορότερο surfarisma!



























Καλύτερα παιχνίδια

Η νέα γενιά iPhone έρχεται με αναβαθμισμένης ποιότητας γραφικά ώστε να παίζετε όλα τα τελευταία παιχνίδια με ρεαλιστικά γραφικά & πλούσια χρώματα, όπως ακριβώς θα γινόταν και σε έναν μέσο υπολογιστή. Με τα τριπλά γραφικά PowerVR SGX 543MP3 απλά δεν θα κολλήσει πουθενά και θα απολαμβάνετε τις ελεύθερές σας ώρες όσο πιο διασκεδαστικά γίνεται. Επίσης χάρη στον διπύρηνο επεξεργαστή 1.20GHz το framerate θα διατηρείται σε υψηλά επίπεδα ώστε να μην υπάρχουν τα ενοχλητικά σπασίματα στην εικόνα. Όταν λέμε καλύτερα, το εννοούμε!

Νέα κάμερα iSight 8.0MP

Ποιος χρειάζετε φωτογραφική κάμερα όταν έχει μαζί του το iPhone5! Με 8MP αισθητήρα και LED Flash θα φωτογραφίζετε άριστης ποιότητας & ευκρίνειας τοπία & πρόσωπα, μέρα & νύχτα. Με touch focus ώστε να εστιάζετε "χεράτα" στο σημείο που εσείς θέλετε, face detection για ανίχνευση προσώπων, λήψη πανόραμα και λειτουργία HDR. Ακόμη και τα video ανάλυσης 1080p θα καλύψουν την κάθε σας σκηνοθετική ανάγκη με τεχνολογία video stabilization ώστε να μην υπάρχουν τα ενοχλητικά κουνήματα κάτα την εγγραφή.                                                          




          

iOS 6

Αποκτήστε πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές μέσω του App Store και ολοκληρώστε ό,τι εργασία θέλετε. Κάντε zoom in / zoom out με τα δυο σας δάχτυλα και δείτε video σε πλήρη οθόνη ακουμπώντας την δυο φορές. Συνδέστε το iPhone στο PC, ανοίξτε το iTunes και κατεβάστε τα τελευταία iOS updates.

Apple A6 Chipset

Το iPhone 5 ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή με ταχύτητα 1.2G0Hz και κάρτα γραφικών PowerVR SGX 543MP3. Παίξτε Mobile παιχνίδια και δείτε video υψηλής ποιότητας χωρίς καθυστέρηση. Ανοίξτε αμέσως το μενού και τα προγράμματα της επιλογής σας.

Accelerometer

Δείτε High Definition ταινίες, υψηλής ποιότητας video και πληκτρολογήστε γρήγορα τα μηνύματά σας σε εικονικό πληκτρολόγιο QWERTY. Όταν περιστρέφετε το iPhone 5 σε οριζόντια θέση μεγαλώνει αυτόματα το πλάτος της οθόνης.

Αλουμίνιο

Το iPhone 5 είναι κατασκευασμένο εξ'ολοκλήρου από αλουμίνιο, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να είναι ελαφρύτερο σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές iPhone. Με βάρος που δεν ξεπερνάει τα 112g θα ξεχάσετε ότι το έχετε μαζί σας!

Εφαρμογές

Ότι και αν έχετε στο μυαλό σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε την εφαρμογή που σας καλύπτει. Το App Store της Apple σας δίνει πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές & παιχνίδια για να κάνετε ότι θέλετε. Η πιθανότητα να μην βρείτε κάτι να σας κρατήσει το ενδιαφέρον... είναι μηδενική!

Internet

Πλοηγηθείτε στο Internet με τον γρηγορότερο browser - Safari, στείλτε email και αναζητήστε οτιδήποτε στο Internet με εφαρμογές της Apple! Υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE με μέγιστη ταχύτητα 100 Mbps και Wi-Fi 802.11 b/g μέσω Hot-Spots για να συνδέεστε στο Internet από οπουδήποτε.

64GB Internal Storage

Τα 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου που προσφέρει το iPhone 5 είναι αρκετά για να αποθηκεύσετε χιλιάδες εφαρμογές, εκατοντάδες τραγούδια mp3, δεκάδες ταινίες και χιλιάδες προσωπικά έγγραφα και δεδομένα.

Μεγάλη διάρκεια

Το iPhone 5 περιλαμβάνει μπαταρία λιθίου 1440 mAh η οποία εξασφαλίζει έως και 40 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ενώ σας επιτρέπει να μιλάτε έως και 8 ώρες συνεχόμενα. Χάρη στην αναβαθμισμένη μπαταρία του, προσφέρει 225 ώρες αναμονής!
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου