Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

the sims 4 are back

                                             

                               The Sims 4 


                                                      


Το The Sims 4 είναι το επερχόμενο ηλεκτρονικό παιχνίδι στρατηγικής - προσομοίωσης ζωής. Το παιχνίδι θα είναι η τέταρτη έκδοση της σειράς The Sims και συνεχεία του The Sims 3 , το οποίο πούλησε πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε στις 6 Μαΐου 2013 και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Microsoft Windows και Mac OS X αρχές του 2014.Η Electronic Arts (EA) έχει ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2014.

Ανάπτυξη

Το The Sims 4 αναπτύσσεται από το The Sims Studio και αυτήν την φορά και από την Maxis, η οποία βοήθησε στην ανάπτυξη των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς The Sims , εκτός από το The Sims 3...
                                                         

Άλλες Πληροφορίες

Το The Sims 4 δεν είχε παρουσίαση στην E3 2013 (Electronic Entertainment Expo) αλλά επίσημα ανακοινώθηκε ότι θα έχει παρουσίαση(θα "αποκαλυφθεί") στην Gamescom στις 21-25 Αυγούστου. Στην Gamescom παρουσιάστηκε ένα Trailer και ένα Gameplay demo. Επίσης δεν θα είναι απαραίτητη η σύνδεση στο Internet για να παίξει το παιχνίδι σύμφωνα με την Maxis ( μετά τα παρατράγουδα του SimCity 5 )
                                                  

Νέα στοιχεία για το Sims 4

  • Θα υπάρχουν δεξιόχειρες Sims, άλλα και αριστερόχειρες!
  • Το The Sims 4 ΘΑ δουλεύει καλύτερα σε παλιούς / όχι τόσο κάλους υπολογιστές από ότι το The Sims 3.
  • Με το πέρασμα του χρόνου, τα μαλλιά και το μούσι των Sims θα μεγαλώνουν!
  • Ο αέρας θα κάνει τα ρούχα και τα μαλλιά των Sims να κινούνται!
  • Στη Δημιουργία Sim, ο παίκτης θα μπορεί να ρυθμίζει μέχρι και το μέγεθος της πατούσας του Sim του!
  • Έγκυες Sim θα έχουν ξεχωριστά συναισθήματα που κάνεις άλλος Sim δεν θα έχει.
  • Θα υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι φωνών για τους άντρες και τις γυναίκες.
  • Δεν θα υπάρχουν "Wishes", άλλα μικρά "Goals" για τους Sims να φέρουν εις πέρας και να κερδίσουν επιβραβεύσεις!
  • Κάθε ηλικία θα έχει ένα ξεχωριστό συναίσθημα μόνο για Sims σε αυτήν την ηλικία.
  • Οι Sims δεν θα πεθαίνουν τυχαία πια (όπως για παράδειγμα από πτώση μετεωρίτη η κεραυνοί) άλλα μόνο από πράξεις του παίκτη.                              




  •     

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

                                                           THE SIMS 3 MOVIE STAFF
                             
                   
                                                                                   

Sims 3 Movie Stuff*
 

- Αντικείμενα και χαρακτήρες από επιτυχημένες ταινίες.
- Παίξε ως υπερήρωας ή κακός.
- Επίλεξε μέσα από 3 θέματα για να δημιουργήσεις το δικό σου σκηνικό ταινίας: Γουέστερν, Τρόμου ή Υπερηρώων.
*Απαιτείται το "The Sims 3" για να παίξεις.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013





ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ:http://5f78957f.linkbucks.com/url/http://www.putlocker.com/file/D5FA4991EA608D07
Ταινία Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ / World War Z (2013) με Ελληνικούς Υπότιτλους on IMDb 7.2/10
Το World War Z, μια ταινία για τους λάτρεις των Ζόμπι, είναι μια ταινία που περιμένουν πολλοί.Η ταινία είναι μια μεταφορική-έμμεση αναφορά στον υπερπληθυσμό, μία από τις μάστιγες της εποχής μας. Τα ζόμπι που πλημμυρίζουν τη γη δημιουργούν ένα υποθετικό σενάριο, του τι αναμένεται να συμβεί στο μέλλον, καθώς τα αποθέματα του πλανήτη στερεύουν! Η σκηνή με τα ζόμπι μέσα στο αεροπλάνο είναι κάτι καινούριο στο σύμπαν των ταινιών ζόμπι. Οι παραγωγοί διαβεβαιώνουν ότι δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Κι ενώ θεωρούν ότι σίγουρα δεν θα ικανοποιήσουν κάθε λάτρη των ζόμπι, υπόσχονται ότι έχουν περιλάβει στην ταινία πολλές καινούριες πληροφορίες για αυτά! Συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Μάθιου Φοξ, Μιρέιγ Ινός, Ντέιβιντ Μορς ενώ η ταινία δεν έχει ακόμη πάρει διανομή στις ελληνικές αίθουσες. Στο μεταξύ, μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στους χολιγουντιανούς κύκλους η δήλωση της ηθοποιού Κίρστεν Ντανστ, στο Bullet magazine, ότι το φιλί που έδωσε στα 11 της χρόνια στον -πολύ ψηλά στη λίστα των πιο σέξι ηθοποιών της τελευταίας δεκαετίας- Μπραντ Πιτ, για τις ανάγκες του σεναρίου της ταινίας Συνέντευξη με Ένα Βρικόλακα, το 1994, ήταν σχεδόν αηδιαστικό!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:http://5f78957f.linkbucks.com/url/http://www.putlocker.com/file/B0E7A5DE0AE0D3F2
Ταινία A Resurrection (2013) με Ελληνικούς Υπότιτλους on IMDb 3.8/10
Η Τζέσι είναι μια σύμβουλος ψυχολόγος που προσπαθεί να βοηθήσει έναν μαθητή σχολείου, ο οποίος είναι πεπεισμένος πως ο αδελφός του έχει επιστρέψει από τους νεκρούς κι αποζητά εκδίκηση από όλους τους μαθητές που είχαν σχέση με τον θάνατο του. Η νύχτα που έρχεται θα είναι μεγάλη.


  ΚΑΝΤΕ CLICK ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:http://5f78957f.linkbucks.com/url/http://www.putlocker.com/file/076FB3C08B9F6E0D
Ταινία Scream 4 (2011) με Ελληνικούς Υπότιτλους on IMDb 6.2/10
Δέκα χρόνια έχουν περάσει από το ατελείωτο μακελειό που στοίχειωσε τη ζωή της Sidney Prescott (Neve Campbell) και την τοπική κοινωνία της γενέτειράς της. Παρά τις οδυνηρές μνήμες, έχει καταφέρει να αφήσει πίσω της τα τραύματα, κυρίως χάρη στο γράψιμο. Επιστρέφοντας όμως στα πάτρια εδάφη, δε θα συναντήσει μονάχα παλιούς γνώριμους, όπως το σερίφη Dewey (David Arquette) και τη bitchy δημοσιογράφο Gale (Courteney Cox). Την περιμένει ο ίδιος μασκοφόρος τρόμος με το μαχαίρι ανά χείρας!Μία ολάκερη δεκαετία ύστερα από το κλείσιμο της τριλογίας «Scream», που είχε ανοίξει θριαμβευτικά το '96, ο γερόλυκος του τρόμου Wes Craven επιστρέφει, μαζί με το συνεργάτη και σεναριογράφο στη σειρά Kevin Williamson, το βασικό κορμό του cast αλλά και πολλούς νεαρούς και νεαρές έτοιμες να σφαγιαστούν κάτω από τα κοφτερά μαχαίρια του ghost-face φονιά.


ΚΑΝΤΕ CLICK ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:http://5f78957f.linkbucks.com/url/http://www.putlocker.com/file/65B9429447F62C0C

Ταινία A Haunting At Silver Falls (2013) με Ελληνικούς Υπότιτλους on IMDb 4.4/10
Μια μικρή πόλη είναι στοιχειωμένη από τις δίδυμες κόρες ενός ανθρώπου που εκτέλεσαν άδικα. Η Τζόρνταν πηγαίνει να ζήσει με τον θείο της αλλά οι δίδυμες δεν την αφήνουν σε ησυχία. Για να αναπαυτούν οι ψυχές τους πρέπει να βρεθεί ο πραγματικός δολοφόνος και να τιμωρηθεί...


 ΚΑΝΤΕ CLICK ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑhttp://www.putlocker.com/file/F97F99301E5E7DC3

Ταινία Sinister (2012) με Ελληνικούς Υπότιτλους on IMDb 6.7/10
Tο υλικό απο βίντεο των αληθινών εγκλημάτων βοηθάει τον ποινικό συγγραφέα να συνειδητοποιήσει το πώς και το γιατί μια οικογένεια δολοφονήθηκε στο νέο σπίτι του, Οι ανακαλύψεις του θέτουν ολόκληρη την οικογένειά του στη διαδρομή μιας υπερφυσικής οντότητας.




ΚΑΝΤΕ CLICK ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ http://5f78957f.linkbucks.com/url/http://www.putlocker.com/file/CF863F19E0941A86


Ταινία Jug Face (2013) με Ελληνικούς Υπότιτλους on IMDb 5.5/10
Η ιστορία μίας έφηβης εγκύου που προσπαθεί να ξεφύγει από μια οπισθοδρομική κοινότητα μιας απομονωμένης περιοχής, όταν ανακαλύπτει ότι μπορεί να θυσιαστεί σε έναν μυστηριώδη λάκκο. Η οντότητα στο λάκκο απαιτεί μια ζωή για να διατηρήσει την κοινότητα ασφαλή. Η όψη του προσώπου που πρόκειται να θυσιαστεί έχει χαραχθεί πάνω σε ένα κεραμικό σκεύος. Αν το αγνοήσεις, η οντότητα εξαπολύει το κακό. Τώρα κανείς δεν είναι ασφαλής, καθώς η τραγωδία πέφτει σ” έναν προς ένα στα μέλη της κοινότητας, καθώς σύντομα συνειδητοποιούν ότι τίποτα δεν σταματά τον λάκο από το να πάρει αυτό που θέλει.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Apple iPod Touch 64GB 4Gen



Το μοναδικό iPod touch 4ης γενιάς ερχεται ακόμα πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από ποτέ! Eνσωματώνει την πιο προηγμένη τεχνολογία της Apple και υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση για εσάς και την παρέα σας. Μοιραστείτε όμορφες στιγμές με φίλους σας με το FaceTime, τραβήξτε HD video, ή παίξτε παιχνίδια με τον ισχυρο Α4 επεξεργαστη. στην νέα εκπληκτική οθόνη με τεχνολογία Retina, την υψηλότερης ανάλυσης οθόνη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε iPod!
Πέρα από την μοναδική οθόνη πολλαπλής αφής 3,5" (Multi-touch), η νέα έκδοση iPod touch περιλαμβάνει επιπλέον μνήμη 64GB, Bluetooth και ενσωματωμένο WiFi για να συνδεθείτε σε ιστοσελίδες, να διαβάσετε τα email σας, να δείτε τα Google Maps και να κατεβάσετε μουσική κατευθείαν από το iTunes Store.
FaceTime βίντεο-κλήση
Η λειτουργία FaceTime στο νέο iPod touch σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τους φίλους σας με ένα μόνο άγγιγμα. Συνδέστε το νέο iPod touch σας με ένα επίσης iPod touch τελευταίας γενιάς, ή με το iPhone 4 μέσω Wi-Fi, και δείτε τι κάνουν οι φίλοι σας, κυριολεκτικά!
Δύο κάμερες, δύο όψεις.
Το νέο iPod touch διαθέτει πλέον δύο κάμερες: μία στο μπροστινό μέρος, η οποία εστιάζει σε σας και μία στο πίσω μέρος, η οποία εστιάζει σε αυτό που είναι μπροστά σας. Η λειτουργία FaceTime σας επιτρέπει να εναλλάσσετε την εικόνα που μεταδίδετε, ανά πάσα στιγμή, κατά τη διάρκεια μιας κλήσης βίντεο, πατώντας μόνο ένα κουμπί!


Οθόνη Retina (960x640)
Η οθόνη Retina είναι η οθόνη με την υψηλότερη ανάλυση που έχει τοποθετηθεί μέχρι σήμερα σε iPod, με τέσσερις φορές περισσότερα pixel από τα iPod προηγούμενης γενιάς. Έτσι μπορείτε απολαμβάνετε γραφικά και εικόνες με εκπληκτική διαύγεια!
Εγγραφή και επεξεργασία video HD.
Πόσες φορές έχετε πει στους φίλους σας "Έπρεπε να το είχατε δει!"; Τώρα, με το νέο iPod touch, έχετε πάντα στη διάθεσή σας μια κάμερα για 720p βίντεουψηλής ευκρίνειας (HD). Απαθανατίστε στιγμές σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στoν προηγμένo αισθητήρα φωτισμού και επεξεργαστείτε και δημιουργήστε τα δικά σας video, με την νέα εφαρμογή iMovie!
Game Center.
Το παιχνίδι τώρα αρχίζει! Με τη νέα εφαρμογή Game Center στο iPod touch μπορείτε να διαλέξτε μια επίλεκτη ομάδα φίλων για να παίξετε μαζί, να επιλέξετε να παίξετε αυτόματα εναντίον ατόμων που δεν γνωρίζετε, σε παιχνίδι με πολλούς παίκτες, να ρίξετε μια ματιά στα σκορ που έχετε πετύχει, ή να συγκρίνετε τις επιτυχίες σας με τους φίλους σας.

  • Oθόνη Πολλαπλής Αφής 3,5 ιντσών (Multi-Touch)
  • 2 κάμερες (εμπρός και πίσω)
  • Αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος, γυροσκόπιο, και επιταχυνσιόμετρο
  • Επεξεργαστής Α4 της Apple
  • Λογισμικό iOS 4.1
  • Ενσωματωμένα control ήχου
  • Ενσωματωμένο Bluetooth
  • Ενσωματωμένο Wi-Fi και υποστήριξη Nike + iPod
  • Αγοράστε μουσική και πολλά άλλα, από το iTunes Store, με Wi-Fi
  • Κατεβάστε παιχνίδια και εφαρμογές από το App Store, με Wi-Fi
  • Σερφάρετε στο Διαδίκτυο, δείτε τα e-mail σας και πολλά άλλα
  • Audio playback: μέχρι 40 h
  • Video Playback: μέχρι 7 h
  • Βάρος 101g
  • Για Mac και Windows

Apple iMac MD096GR/A

Με μια ματιά

Επικοινωνήστε, εργαστείτε, δημιουργήστε, παίξτε & επεξεργαστείτε τα αρχεία σας. Το νέο iMac τα κάνει όλα! Γι'αυτό άλλωστε έχει και την ονομασία All-in-One! Το μοντέλο iMac MD096GR/A είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5 που φτάνει έως και τα 3.60Ghz, με 8GB DDR3 στα 1600MHz για ταχύτατη εναλλαγή των ενεργών προγραμμάτων που χρησιμοποείτε αλλά και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 1TB για χιλιάδες αρχεία. Έρχετε με την τελευταίας γενιάς κάρτα της NVIDIA 675MX 1024MB για να παίζετε όλα τα παιχνίδια σε υψηλές αναλύσεις ενώ χάρη στο λειτουργικό σύστημα Mountain Lion θα έχετε πληθώρα προεγκατεστημένων προγραμμάτων για να περάσετε το χρόνο σας!
 
 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Επεξεργαστής

Intel® Core i5 Quad 3.20GHz

Ο τετραπύρηνος Core i5 μπορεί εύκολα να ανταπεξέλθει σε όλες τις εργασίες, με τεχνολογία Hyper Threading για πολλαπλές ενεργές εφαρμογές ταυτόχρονα αλλά και Intel Turbo Boost 2.0 για ταχύτητες έως και 3.60Ghz.

Μνήμη

8 GB DDR3
 

Με 8 GB DDRR3 μνήμη θα μπορείτε να ανοίγετε χωρίς καθυστερήσεις όσα προγράμματα θέλετε, μειωμένος χρόνος εκκίνησης του υπολογιστή και αυξημένες συνολικές επιδόσεις.

Κάρτα γραφικών

NVIDIA GeForce GT675MX 1GB

Υποστήριξη DirectX 11.0 & Shader Model 5.0 για τελευταίας γενιάς παιχνίδια αλλά και άνετη εκτέλεση όλων των 3D εφαρμογών. PureVideo HD για τις ταινίες και Optimus τεχνολογία για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Αποθήκευση

SATA 1 TB 7200 rpm

Μέσα σε 1000 GB πρακτικά χωράνε όλα όσα χρειάζεται ένα laptop: Σχεδόν 200.000 MP3 ή άλλες τόσες φωτογραφίες. Όσα προγράμματα θέλετε και περισσότερα από 60 παιχνίδια και ταινίες, ακόμα και σε Full HD ποιότητα.

Σχεδίαση

Αλουμίνιο
 

Λεπτότερο σώμα, καλύτερη οθόνη και λιγότερες αντανακλάσεις. Με 40% λεπτότερη κατασκευή από τα προηγούμενα iMac με πάχος μόλις 5mm, απόσταση μόλις 2mm μεταξύ της οθόνης και του προστατετικού γυαλιού και 75% λιγότερες αντανακλάσεις.
 

Συνδέσεις και Δίκτυα

 

Δεδομένα

Card ReaderSDXC
USB 3.04x
Thunderbolt2x

Δίκτυα

Wireless Lan802.11a/b/g/n
BluetoothΝαι
Θύρα Ethernet1x
Ταχύτητα10/100/1000 Mbps

Εικόνα

Web CamΝαι
ThunderboltΝαι
Mini Display PortΝαι

Ήχος

Microphone inDual
Headphone Out1x
ΗχείαStereo
 
 
 

Χαρακτηριστικά

 

Κατασκευή

Όλα-σε-ένα. Από τον πρώτο iMac με επίπεδη οθόνη μέχρι σήμερα, το "όλα-σε-ένα" design της Αpple εξοικονομεί χώρο στο γραφείο, βάζοντας ό,τι χρειάζεστε - οθόνη, επεξεργαστή, μνήμη, κτλ - μέσα σε ένα μοντέρνο αλουμινένιο περίβλημα. Με λεπτότερη κατασκευής έως 40% σε σύγκριση με τα προηγούμενα iMac και οθόνη μόλις 2mm σε απόσταση από το προστατευτικό γυαλί. Είναι το καλύτερο iMac που φτιάχτηκε ποτέ!

Ταινίες

Ο iMac διαθέτει μια φωτεινή οθόνη οπίσθιου φωτισμού 27 ιντσών με ανάλυση 2560x1440 - ιδανική για βίντεο HD. Το γυάλινο πάνελ της οθόνης καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια του υπολογιστή, από τη μία άκρη μέχρι την άλλη. Έτσι τίποτα δεν αποσπά την προσοχή σας και όλα -ταινίες, φωτογραφίες, websites- μοιάζουν εντυπωσιακά! Με λιγότερες αντανακλάσεις έως και 75% για να απολαμβάνετε καλύτερα αυτό που κάνετε!

Παίξτε παιχνίδια

Οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον με τον iMac έχεις πολλά διαθέσιμα games να παίξεις! Με την κάρτα της NVIDIA είναι σίγουρα ότι θα μπεις στον πειρασμό να μπεις στον κόσμο του gaming, σε υψηλές FullHD αναλύσεις αλλά και γραφικά υψηλής ποιότητας. Με τελευταίας γενιάς κάρτα γραφικών για έως και 60% ανεβασμένες επιδόσεις.

FaceTime

Απολαύστε υψηλής ευκρίνειας βιντεοκλήσεις HD, αφού σε όλα τα iMac περιλαμβάνεται η FaceTime HD κάμερα με ανάλυση 720p καθώς και η εφαρμογή FaceTime. Με διπλά μικρόφωνα για να ακούγεσαι καθαρά με δυνατότητα κλήσης οποιουδήποτε iPad, iPhone, iMac ή iPod Touch.

Magic Mouse

Κάθε συσκευασία iMac περιλαμβάνει το Apple Wireless Keyboard και το Magic Mouse, το πρώτο ποντίκι πολλαπλής-αφής στον κόσμο. Διαθέσιμο επίσης τώρα είναι και το νέο Magic Trackpad, το πρώτο trackpad πολλαπλής-αφής για σταθερούς υπολογιστές Mac.

iCloud

Όλα τα αρχεία σας προσβάσιμα όποτε το θελήσετε, από όποια συσκευή Apple θέλετε, όπου και αν είστε! Η υπηρεσία iCloud σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αρχεία σας και να τα επεξεργάζεστε live. Αυτό σημαίνει πως ότι αλλαγές κάνετε, αυτές αυτόματα θα γίνουν σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιείτε.

OS X Mountain Lion

Με το τελευταίας έκδοσης λειτουργικό Mountain Lion και τις απεριόριστες δυνατότητες των iMac δεν θα βαρεθείτε ποτέ! Μεγάλη γκάμα προεγκατεστημένων προγραμμάτων για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, τα αρχεία ήχου, τα έγγραφά σας ή ακόμη και τα video σας. Μπείτε στο Internet, παίξτε παιχνίδια, δημιουργήστε, επικοινωνήστε ή εργαστείτε. Γι'αυτό άλλωστε ονομάζετε All-in-One, γιατί τα κάνει όλα!
 

Turbo-X Atlas F4650-plaisio 



Intel Core i7 4770 Haswell

Η 4η γενιά επεξεργαστών Haswell, γρηγορότερη από την προηγούμενη γενιά σε όλα τα επίπεδα. Ο τετραπύρηνος Intel Core i7 4770 έρχεται με ταχύτητα στα 3.40GHz που μπορεί να αυξηθεί αυτόματα έως και 3.90GHz για να παίζετε παιχνίδια καλύτερα και να εκτελείτε τα προγράμματά σας άμεσα!

8 GB DDR3

Μνήμες μπορεί να υπάρχουν πολλές, αλλά οι απόλυτα καλύτερες λέγονται DDR3 και όταν αυτές συνδυάσουν τα 8GB με τον ταχύτατο Dual Channel Controller ενός Intel Core i7 4ης γενιάς Haswell, τότε απλά έχουμε τη συνταγή που σπάει όλα τα ρεκόρ επιδόσεων.

1 Terrabyte

Όπως και να το πείτε, το 1TB είναι ικανό να χωρέσει ολόκληρη τη ζωή και τη διασκέδασή σας. Ξεκινήστε να σκέφτεστε τι θα μπορούσατε να χωρέσετε. 200.000 MP3 ή άλλες τόσες φωτογραφίες. Περισσότερα από 100 παιχνίδια και ταινίες, ακόμα και σε Full HD ποιότητα. Όσα προγράμματα θέλετε, για ό,τι κι αν κάνετε. Θέλατε τη maximum διασκέδαση? Θα τη βρείτε όλη, μέσα στο Turbo-X Atlas σας.

SSD 120GB

Έχοντας το λειτουργικό σύστημα μέσα στον SSD του, ο υπολογιστής αποκτά μια πρωτόγνωρη απόκριση σε όλες τις εργασίες, εκμηδενίζοντας τις καθυστερήσεις και επιτρέποντας σε όλα τα προγράμματα να τρέχουν τόσο γρήγορα, που δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε ότι δώσαμε την εντολή.

AMD Radeon HD 7790 1GB GDDR5

Με την AMD Radeon HD 7790, ετοιμαστείτε να παίξετε τα πιο "καυτά" DirectX 11 παιχνίδια αλλά και όλα τα παιχνίδια που έρχονται! Προσαρμόστε τις υψηλότερες γραφικές ρυθμίσεις στην ανάλυση που επιθυμείτε και περιμένετε να τελειώσει το ... loading. Το παιχνίδι αρχίζει!

4η γενιά επεξεργαστών

Το "μυστικό όπλο", όπως τους αποκαλεί και η ίδια η Intel, έρχεται με έως και 15% καλύτερες επιδόσεις και δύο φορές ισχυρότερες κάρτες γραφικών από την προηγούμενη γενιά. Αν και η αρχιτεκτονική τους παραμένει ίδια με αυτή των Ivy Bridge στα 22nm, είναι γρηγορότεροι σε όλα τα επίπεδα.

Η επόμενη γενιά Haswell

Έρχονται με μεγαλύτερες overclocking αντοχές αφού μπορούν να υπερχρονιστούν σε υψηλότερα επίπεδα με τους αντίστοιχους της 3ης γενιάς. Προσφέρουν μεγαλύτερες ταχύτητες σε Turbo λειτουργία, αφήνουν μεγαλύτερα περιθώρια overclocking στις μνήμες RAM ενώ έχουν αυξηθεί και οι ονομαστικές ταχύτητες τους.
Με την εξελιγμένη και ανανεωμένη διαχείριση ενέργειας των Haswell, μπορούν και εξοικονομούν ενέργεια καταναλώνοντας λιγότερο. Συνολικά οι Haswell έχουν 35% καλύτερες επιδόσεις από την πρώτη γενιά επεξεργαστών της Intel και 13 φορές καλύτερες επιδόσεις στα γραφικά!

DirectX 11

Hardware tessallation, για υπερ-πολλαπλασιασμένων πολυγώνων και απίστευτα πιο αληθοφανή τρισδιάστατα μοντέλα.

DirectCompute και Multi-threading, για τέλεια χρήση των αχαλίνωτων TeraFLOPS του πυρήνα της κάρτας γραφικών.

Όλα τα παιχνίδια στο maximum

Όλα τα τελευταίας γενιάς παιχνίδια στις maximum γραφικές ρυθμίσεις τους. Με την αυτόνομη μνήμη video 1GB θα μπορείτε να παίξετε σε υψηλές αναλύσεις FullHD χωρίς να ανησυχείτε για το framerate έχοντας παράλληλα χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.
Μαζί σε αυτά έρχεται να προστεθεί το σύστημα ψύξης που όχι μόνο θα διατηρήσει τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα αλλά και θα δώσει περιθώριο για τους Hardcore Gamers να "ωθήσουν" ακόμη παραπάνω τα "ρολόγια" της.

Απεριόριστη ταχύτητα

Τα extreme PC είναι φτιαγμένα για extreme διασκέδαση - και οι καταιγιστικές επιδόσεις ενός Solid State Drive είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να απολαμβάνετε τα παιχνίδια, τις ταινίες και τις καθημερινές εργασίες με τον πιο....γρήγορο τρόπο.
Από τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε τον Turbo-X Atlas, χρειάζονται μόλις λίγα δευτερόλεπτα έως ότου βρεθείτε στο desktop των Windows 8. Μερικά ακόμη για να ανοίξετε τον browser και τις chatting εφαρμογές και μερικά ακόμη για να αρχίσετε την gaming μέρα σας.
Εγκαθιστώντας τα προγράμματα και τα παιχνίδια στον SSD χωρητικότητας 120GB όχι μόνο η απόκριση και οι χρόνοι φόρτωσης θα εκμηδενιστούν αλλά θα εξασφαλίσετε την ακεραιότητα των αρχείων & προσωπικών σας δεδομένων χάρη στην αυξημένη ανθεκτικότητα που προσφέρει σε σύγκριση με τους απλούς HDD. Χωρίς να υπάρχουν μηχανικά μέρη, όπως συμβαίνει με τους παραδοσιακούς δίσκους, ο SSD εμφανίζει πολύ μικρότερες θερμοκρασίες & εξοικονομεί ενέργεια
Δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας για τον Turbo-X Atlas.

Θέλουμε το καλύτερο

Μοιράζοντας το πάθος μας σε εσάς.
Όταν η δημιουργία ενός PC που θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες είναι ο πρωτεύων στόχος, τότε το μυαλό όλων πάει άμεσα στα υλικά που θα προσφέρουν το βέλτιστο δυνατό.
Μη συμβιβάζεστε. Απολαύστε κι εσείς το καλύτερο.

Windows 8

Το νέο Metro Interface είναι η μεγάλη αλλαγή των Windows 8 το οποίο θα σας κάνει να αναθεωρήσετε την μέχρι τώρα εμπειρία σας με προηγούμενες εκδόσεις. Με εφαρμογές για κάθε γούστο, νέα μπάρα έναρξης Charms, εξατομικευμένες ρυθμίσεις σε όλα τα pc που δουλεύετε μέσω Cloud και δομή που βασίζεται στα Windows 7 για υψηλά επίπεδα προστασίας & σταθερότητας. Είστε έτοιμοι ;

Wi-Fi

Αποκτήστε πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi Hotspots με την ασύρματη κάρτα δικτύου Turbo-X WNL-150 mini. Με σύνδεση USB και υποστήριξη δικτύων έως 150Mbps για streaming χωρίς καθυστερήσεις.

 την κορωνίδα ποιότητας για κάθε Turbo-X Desktop PC που βγαίνει από την αλυσίδα παραγωγής μας. Δεν είναι οι 38 θέσεις συναρμολόγησης, ούτε τα υλικά από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, ούτε καν η δυνατότητα παραγωγής 350.000 Η/Υ τον χρόνο. Είναι ένα πράγμα που μας εμπνέει κάθε φορά που κατασκευάζουμε έναν καινούριο Turbo-X PC. Το πάθος μας για τους υπολογιστές.


.